OM OS 


Frank Kruse Jacobsen & Jakob Lyngsø
Fotografer og certificeret dronepilotermed erfaring indenfor reklame, ejendomssalg, militæropgaver, Festival, naturfilm og events.


e-mail: kontaktmjd@gmail.com
Tlf.: +45 28 37 12 04

HANDELSBETINGELSER

Booking

Booking skal ske i god tid. Den danske drone-lovgivning er omfattende, og det vil kræve forberedelsestid fra vores side ved enhver drone-operation. Der skal ligeledes påregnes god tid til dialog med kunden - for at sikre bedst muligt udgangspunkt.

Aflysning af kunde

Ved aflysning af større opgaver, vil der bliver faktureret en timeløn. Dog ikke hvis aftalen flyttes til anden dato. Dette vil fremgå af tilbuddet.


Midtjysk Drone

Vejr og vind er en væsentlig faktor ved en drone-operation, derfor kan vi være nødsaget til at aflyse en opgave. Hvis dette skulle ske, vil vi selvfølgelig altid forsøge at lave ny aftale med kunden, såfremt at dette er muligt.

Fakturering

Midtjysk Drone giver altid kunden 7 dage til at gennemse produktet, herefter anses produktet som leveret, og kunden vil modtage sin faktura.

Tilbud

Er gældende i max 14 dage fra afgivelses tidspunktet. Hvis kundens behov ændrer sig, vil der blive tilsendt et nyt tilbud.

Redigering

500 kr,- inkl. moms, pr. time


Behandling af persondata

KONTAKT


Kontakt os endelig for en uforpligtende  snak og hør om dine muligheder.


Midtjysk Drone

Lindevænget 16

7800 Skive

Danmark

cvr. 3725 5041


e-mail: kontaktmjd@gmail.com
Tlf.: +45 28 37 12 04